"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Tentoo koopt Antwerps Ritmo Art powered by ASAP

HR-dienstverlener Tentoo neemt Ritmo Art powered by ASAP over.

Ritmo is onder meer gespecialiseerd in payroll voor artiesten en creatieve freelancers. Vrijdag 1 februari 2019 ondertekenden Johan De Boel, directeur van Tentoo België en Paul den Ronden, CEO van Brisker Groep en Ruben Peumans van ASAP de overname.

De uitbreiding verzekert Tentoo van extra expertise in de begeleiding van artiesten en freelancers rond hun tewerkstelling. Tentoo maakt deel uit van de Nederlandse Brisker Groep – specialist in flexibele arbeid en payrolloplossingen. Johan De Boel: “Door de sterke aanwezigheid en de gevestigde naam van Ritmo Art in de Antwerpse creatieve sector was het bedrijf precies de partner waar wij naar op zoek waren om onze freelancers en opdrachtgevers nog beter te kunnen bedienen. De medewerkers van het kantoor van Ritmo Art in Antwerpen hebben met hun jarenlange kennis en ervaring voor ons een belangrijke meerwaarde.”

Voor het Antwerpse Ritmo Art powered by ASAP kwam de overname door Tentoo op een natuurlijk moment. Ritmo: “Twee jaar geleden zijn we overgenomen door ASAP en we kregen behoefte aan een partner met payrolling als core business. We zochten een partner die jarenlange expertise en ervaring heeft in de payrollsector. Na een aantal verkennende gesprekken met Paul en Johan besloten we in zee te gaan met Tentoo.”

Bron: Tentoo, 11 februari 2019

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.