"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

ICQ-Groep lanceert twee nieuwe labels

ICQ-Groep lanceert twee nieuwe labels: ICQ-ICT Profs en ICQ-Finance Profs

ICQ-Groep is een bekende partij in het landschap van detachering en arbeidsbemiddeling van ICT en Finance professionals. De broers Jeroen en Erik Mensinga hebben in 10 jaar tijd een stevig netwerk aan opdrachtgevers en flexibele arbeidskrachten opgebouwd en een solide partnerkanaal. De nieuwe labels trekken vanuit het eigen expertisegebied vaste consultants aan, leiden ze op en zetten ze in bij de opdrachtgevers.

ICQ-Groep

ICQ-ICT Profs
Elk van de nieuwe labels staat onder leiding van een bevlogen, ervaren internationale business manager. Guillaume Bruens, voorheen COO bij Expereo, kent de markt als geen ander. ‘Ik heb in mijn rollen binnen diverse ICT bedrijven een flinke hoeveelheid aan consultants en flexibele specialisten aan de slag gehad. Wat ze met elkaar gemeen hadden was het gemis van betrokkenheid vanuit de detacheerder en de onvrede over tarieven en marges. Dat doen we bij ICQ compleet anders. En ik denk dat we daarmee een belangrijk instrument in handen hebben om deze professionals aan ons te binden’. Guillaume start per 1 januari 2019 als Directeur van ICQ-ICT Profs, vanuit het nieuwe kantoor te Schiphol-Rijk.

ICQ-Finance Profs
Ronald Ostermann gaat leiding geven aan ICQ-Finance Profs. Ook Ronald neemt jarenlange kennis en ervaring mee naar ICQ. Als zelfstandig ondernemer in finance en accounting en vanuit zijn rollen als interim professional bij internationale toonaangevende concerns. ‘Met mijn know-how van de financiële markt voeg ik waarde toe aan ICQ-Finance Profs en aan de ICQ-Groep. Zo zijn we als team in staat om de vraag naar tijdelijke extra capaciteit en deskundigheid bij onze opdrachtgevers te voldoen’. Ronald start per 1 januari 2019 als Directeur ICQ-Finance Profs, vanuit het kantoor in Apeldoorn.

ICQ-Flex Profs
Waar de nieuwe labels zich richten op het aantrekken en detacheren van consultants in vaste dienst, blijft ICQ-Flex Profs zich onverminderd richten op het bemiddelen van hoofdzakelijk freelance professionals. ‘Wij vinden en verbinden deskundigheid aan behoefte. Met onze kennis van de markt en door onze open en transparante relatie met de professionals, vullen wij de vraag naar vaste en tijdelijke capaciteit of deskundigheid van onze opdrachtgevers naar ieders tevredenheid in’, aldus Ron Brussaard, die als Directeur sinds 2014 de dagelijkse leiding heeft over ICQ-Flex Profs.

Bron: ICQ-Groep, persbericht 18 december 2018

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.