"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Buyflex en WVN Consultancy werken samen

Buyflex en WVN Consultancy hebben per 1 november jl. middels een strategische samenwerking hun krachten gebundeld.

Daarmee willen zij dienstverlening nog beter aan laten sluiten op de klantvraag.

Integrale benadering
In de afgelopen jaren is er een trend zichtbaar geworden waarbij er steeds meer vanuit een totaal perspectief naar vraagstukken rondom externe inhuur gekeken wordt. Beheersing van de integrale kosten en total talent management zijn daarin leidend en precies op die onderwerpen komen Buyflex en WVN Consultancy bij elkaar.
Samenwerking stelt hen in staat om op alle facetten – en in de volle breedte – passende oplossingen voor alle deelgebieden van externe arbeid aan te kunnen bieden, aldus hun persbericht.

Buyflex is een inkoopadviesbureau en dé specialist op het gebied van uitzendarbeid en specialistische inhuur en is werkzaam in diverse Europese landen.Het maakt organisaties zowel kwalitatief, kwantitatief als financieel sterker op het gebied van externe arbeid. Buyflex voert scans uit, begeleidt tenders van A tot Z, verzorgt projectmanagement voor implementatie- en migratietrajecten en biedt advies en ondersteuning bij alle vraagstukken rondom (inzet van) externe arbeid. Buyflex is actief bij grotere profit organisaties in diverse sectoren.

WVN Consultancy is gespecialiseerd in advisering over en projectmanagement voor inhuurconcepten. Hierbij kunt u denken aan het opzetten en/of bemannen van een inhuurdesk, de implementatie van een MSP, VMS of ATS en het optimaliseren van de huidige processen, organisatie en inrichting van systemen. Klanten van WVN Consultancy zijn te vinden binnen de overheid, profit, non profit en hoger onderwijs.

Bron: Buyflex en WVN Consultancy, 19 november 2018

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.