"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Benoeming drie nieuwe leden in ABU-bestuur

Per 27 november 2018 zijn drie nieuwe leden toegetreden tot het ABU-bestuur.

De wens was te komen tot een bredere vertegenwoordiging vanuit de ABU-leden. Met de verkiezing van de heer Dimitri Yocarini, CEO van Olympia en Jeroen Driessen, CEO van Driessen Groep, wordt hier invulling aan gegeven. Melvin de Boer, CEO a.i. van Adecco Groep Nederland, is als opvolger van Hans Pruis in het ABU-bestuur gekomen.

Vlnr: Dimitri Yocarini, Melvin de Boer, Jeroen Driessen, nieuwe bestuursleden ABU
Vlnr: Dimitri Yocarini, CEO van Olympia, Melvin de Boer, CEO a.i. van Adecco Groep Nederland, Jeroen Driessen, CEO van Driessen Groep, gekozen als nieuwe bestuursleden ABU.

De samenstelling van het ABU-bestuur ziet er nu als volgt uit:
Leonie Belonje namens USG People, Melvin de Boer namens Adecco Groep Nederland, Peter Feld namens Randstad Groep Nederland, Dennis Mortier namens Consolid, Bram Bosveld namens YoungCapital, Tom Sijpestijn namens Flexspecialisten, Marcel Slaghekke namens Staffing Associates, Jeroen Driessen namens Driessen Groep en Dimitri Yocarini namens Olympia. Het bestuur wordt voorgezeten door Sieto de Leeuw van de ABU.

Bron: ABU, 29 november 2018

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.