"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Repay HRM verruilt Gilze voor Tilburg

Repay HRM opent een nieuw hoofdkantoor in Tilburg.

De payroll- en HRM-specialist verlaat na dertien jaar Gilze en is vanaf 2 juli 2018 officieel gevestigd aan de Sportweg in Tilburg. De belangrijkste reden voor de verhuizing is de groei van de organisatie, verduidelijkt algemeen directeur Hans Vlugt: “De nieuwe locatie past beter bij onze ambities voor de komende jaren.”

Repay HRM is in 2005 opgericht en is inmiddels een Top-10 speler binnen de payrollbranche in Nederland. De organisatie focust op payrolling, salarisadministratie en HRM-dienstverlening. De continue groei van Repay HRM maakt het noodzakelijk om te verhuizen naar een groter pand.

Hans Vlugt, Algemeen Directeur Repay HRM: “We hebben de ambitie om binnen vijf jaar middels regiokantoren landelijke dekking te realiseren. Het uitbouwen van ons vestigingsnetwerk betekent dat een gestroomlijnde interne communicatie en een duidelijke visie essentieel zijn. Ons hoofdkantoor in Gilze en de dependance in Tilburg verruilen we daarom voor één hoofdlocatie aan de Tilburgse Sportweg. Voortaan werken onze medewerkers onder één dak aan de beste dienstverlening voor ondernemers en werknemers. Dit mooie pand op een dynamische en levendige plek in de stad biedt niet alleen een leuke werkomgeving voor onze medewerkers, maar geeft ook meer ruimte om onze relaties te ontvangen.”

Bron: Repay HRM persbericht, 29 juni 2018

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.