"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Raet werkt samen met Talentsoft

Raet, leverancier van HR Cloudoplossingen en HR dienstverlening, en Talentsoft, gespecialiseerd in Talentmanagement binnen Europa, kondigen een strategisch partnerschap aan.

Door de integratie van de twee platformen kan er een complete end-to-end employee experience worden aangeboden: van core HR en payroll tot recruitment, competentiemanagement en learning, volgens het persbericht.

“Door samen te werken met Talentsoft kunnen wij onze internationale klanten een geïntegreerde oplossing bieden”, zegt Sander Odijk, Director Partnerships & Strategic Alliances van Raet.

Samen werken aan unified employee experience
De Talentsoft Talent Management suite wordt geïntegreerd met de Raet Youforce HR core en Payroll suite. Beide partijen voeren ook een gezamenlijk verkoopbeleid. De samenwerking tussen beide partijen weerspiegelt de stijgende behoefte in de HR-markt aan geïntegreerde oplossingen die voldoen aan de geldende lokale en Europese wet- & regelgeving.

Bron: Raet, persbericht en Talentsoft, 13 juni 2018

Raet is onlangs gekocht door de Noorse softwareleverancier Visma.
De Visma Group en Raet zullen samen 10 miljoen eindgebruikers bedienen in Europa.

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.