"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Cavim Staffing Participations neemt Partytime Uitzendbureau over

Per 1 juni 2018 neemt Cavim Staffing Participations (CSP) Partytime Uitzendbureau over.

Dit is de derde overname in de buy & build strategie van CSP, na de eerdere overnames van studentenuitzendbureaus Powerplay People en LINQ in 2016.

Partytime focust zich al ruim 20 jaar op het uitzenden van high end horecapersoneel in de Randstad. Vakmanschap en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Powerplay People LINQ is een studentenuitzendbureau met specialisaties in de volgende niches: Office, Customer Care, Logistics, Security en Hospitality.

Overname Partytime Uitzendbureau

“Partytime voegt het ontbrekende stuk specialistische horecakennis toe aan de hospitality niche. Door de overname van Partytime zijn we een waardige speler op de horeca uitzendmarkt,” stelt Koen Mallee, Algemeen directeur Powerplay People LINQ.

Ook voor Partytime oprichtster Esther van Klooster is de overname door CSP van toegevoegde waarde: “Door aansluiting te vinden bij Powerplay People LINQ, die werkt volgens het LINQERconcept (Werving via eigen netwerk red.), wordt het mogelijk om van Partytime een schaalbare, landelijke speler te maken.”

Powerplay People LINQ en Partytime zullen later dit jaar één merknaam gaan uitdragen. Het kantoor van Partytime, aan de Brinklaan in Bussum zal in ieder geval tot en met 2018 geopend blijven.

Powerplay People LINQ en Partytime maken onderdeel uit van de Cavim Staffing Participations B.V. Alle genoemde partijen danken Venture Lawyers en Marktlink voor hun advieswerk, aldus het persbericht.

Bron: CSP, persbericht, 28 mei 2018

 

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.