"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Dag van de Uitzendondernemer in Utrecht, 29 maart 2018

Op donderdag 29 maart 2018 vindt de zesde editie van de Dag van de Uitzendondernemer plaats in DeFabrique in Utrecht.

Tijdens de zesde editie van de Dag van de Uitzendondernemer (DVDU) biedt Pay for People samen met onder meer hoofdsponsor Safex Inspectie Instelling, deelnemers de kans hun business te verbinden met de toekomst en onbenut potentieel te ontdekken. Dennis Luyten, Pay for People: “We hebben het duo Fountainheads, bestaande uit Jan-Henk Bouman en Wim van Rooijen, bereid gevonden om deelnemers mee te nemen langs actuele trends en ontwikkelingen en hen de ogen te openen. In dit nieuwe tijdperk waarin de arbeidsmarkt snel en ingrijpend verandert, is stilstaan immers geen optie. De Foutainheads zetten deelnemers in de plenaire sessie aan op zoek te gaan naar hun great unknown.”

Informeren en inspireren
Spreker en dagvoorzitter Hendarin Mouselli (advocaat arbeidsrecht) gaat tijdens het plenaire deel dieper in op nieuwe arbeidsrelaties en het ‘nieuwe geld’: hoe kunnen uitzendondernemingen en detacheringsbureaus in de toekomst nog verschil maken? In de kennissessies die volgen, kunnen deelnemers ook andere aspecten van het uitzendvak verkennen.

Anouk Kon (Indeed) vertelt in een break-out sessie wat de meest effectieve manier is om talent aan te trekken en waarom oude methoden niet langer effectief zijn. Arbeidsrechtadvocaat Daniël Maats bespreekt opmerkelijke wijzigingen in wet- en regelgeving en GroeiPartner Jack Korsten verkent manieren om een zeven sterren uitzendbureau te realiseren. De dag wordt afgesloten met een informele netwerkborrel.

Bron: www.uitzendondernemer.nl

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.