"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Aditech geeft weekendje weg cadeau aan uitzendkracht

Aditech heeft een van zijn ambassadeurs afgelopen week verrast met een kleine vakantie.

De 31-jarige Jhurien Granviel is al een aantal jaar werkzaam als loodgieter bij Aditech. Hij heeft deze kleine vakantie voor zijn harde werk, enthousiasme en inzet ontvangen.

Verrast
Een aantal medewerkers van Aditech heeft Jhurien op woensdagmiddag op het werk verrast met de vakantiecheque. De loodgieter is met een smoes naar het kantoor in Den Haag gehaald om hem in ontvangst te nemen. Jhurien: “Geweldig! Dit doet echt wat met me! Ik heb er geen woorden voor.”

Ambassadeur
De loodgieter werkt al ruim 7 jaar voor Aditech. Op dit moment is hij aan de slag in de storingsdienst waarin hij particulieren uit de brandt helpt. En Jhurien is sinds 2017 het gezicht van vele campagnes, films, flyers en evenementen vanuit Aditech. Ashley Lapaer: “Jhurien is altijd enthousiast en neemt ontzettend veel sfeer met zich mee. Hij zet zich overal met hart en ziel voor in. Een echte ambassadeur. Hij verdient dit.”

Bron: Aditech, 27 februari 2018, zie ook AD

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.