SLUIT MENU

Ronald Vollenberg nieuwe directeur AB Zuid-Holland

Ronald Vollenberg is per 1 september 2017 de nieuwe directeur van AB Zuid-Holland.

Na zijn Commerciële Economische opleiding en Management Traineeship in de retail, bekleedde hij diverse functies in het bank- en verzekeringswezen. Zijn carrière werd vervolgd met een managementfunctie bij een internationale uitzendorganisatie. Van 2005 tot voorjaar 2017 was Ronald Vollenberg werkzaam bij een gerenommeerd HR-adviesbureau met ervaring in de agrarische sector, eerst als manager en adjunct directeur en sinds 2012 als directeur regio West- en Zuid-Nederland.

Foto bij persbericht Ronald Vollenberg nieuwe directeur AB Zuid-Holland
v.l.n.r. AB Zuid-Holland bestuursleden Gerrit van den Hoek, Arie Wesdorp, Arie Verhorst en directeur Ronald Vollenberg

Met zijn jarenlange ervaring in leiderschap, brede kennis van personeelsbemiddeling en zijn affiniteit met de agrarische en aanverwante sectoren haalt de organisatie, die vertegenwoordigt is door heel Zuid-Holland, een gedreven en inspirerende directeur in huis. In samenwerking met het managementteam zal hij verder gaan werken aan een stabiele dagelijkse bedrijfsvoering en een toekomstbestendig AB Zuid-Holland.

AB Zuid-Holland is van origine actief in de agrarische sector als personeelsvoorziener. Leden van AB Zuid-Holland kunnen een beroep doen op de Bedrijfsverzorging bijvoorbeeld in geval van arbeidsongeschiktheid of vakantie, en op deze wijze de continuïteit van hun bedrijfsvoering waarborgen. AB Zuid-Holland is van origine actief in de agrarische sector, maar inmiddels ook sterk vertegenwoordigd in sectoren, zoals: bouw, techniek, logistiek, GWW en groenvoorziening. Op basis van uitzenden of detacheren kunnen ondernemers beschikken over vakbekwame en gecertificeerde medewerkers.

Bron: AB Zuid-Holland, 31 augustus 2017

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.