"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

ManpowerGroups TAPFIN is beste MSP volgens NelsonHall

De MSP provider ‘TAPFIN’, van ManpowerGroup Solutions, is voor het derde jaar op rij als beste beoordeeld door NelsonHall.

NelsonHall heeft ManpowerGroup’s Managed Service Provider (MSP) TAPFIN voor het derde jaar op rij gekozen tot de beste in Multi-Country Strategic Sourcing wereldwijd.

NEAT
Met NelsonHall’s Vendor Evaluation and Assessment Tool (NEAT) kunnen strategic sourcing managers hun leveranciers beoordelen op een reeks criteria en bedrijfskarakteristieken. Volgens het NEAT-rapport eindigde TAPFIN als eerste in alle vier de categorieën:

  • Talent Analytics
  • Multi-Country
  • Strategic Talent Sourcing
  • Overall

Bevestiging
Jamiel Saliba, Vice President/General Manager van TAPFIN Global, is blij met de erkenning. “Deze analyse van NelsonHall, en de positieve feedback die we van onze klanten krijgen, bevestigen ons vermogen om de beste workforce solutions te leveren aan organisaties wereldwijd.”

Beoordeling
Gary Bragar, HRO Research Director bij NelsonHall: “Klanten beoordeelden TAPFIN goed op dagelijks management, compliance, risicobeheersing en toepassing van VMS-technologie. Ze kregen hoge scores op het gebied van service, flexibiliteit en partnership.”

Bron: ManpowerGroup Solutions, 17 augustus 2017

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.