"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Jaarcongres HRM in de Overheid – sfeerimpressie

Op 4 april vond de 6e editie van het jaarcongres HRM in de Overheid plaats in ‘t Spant te Bussum.

Tijdens het congres stonden de laatste ontwikkelingen en veranderingen van arbeidsmarkt en overheid, de toekomst van HR en werk centraal. Ruim 150 bezoekers – HR managers, directie/bestuur, teamleiders, adviseurs verantwoordelijk voor Personeel, Organisatie, Innovatie en Arbeid werkzaam in de overheid – lieten zich inspireren en activeren.

HRM in de Overheid 2020, op weg naar een innovatieve, flexibele arbeidsorganisatie
De keynote sprekers Mathieu Weggeman, Jaap Peters en overheidsmanager van het jaar Arre Zuurmond gaven tips en zetten aan tot denken. Tijdens de pauzes, praktijkcases en workshops spoorde dagvoorzitter Davied van Berlo aan om dicht bij de bedoeling van HRM te blijven. HR kan continu in dialoog met én als verbindende factor tussen Bestuur, Directieteam en gemeentesecretaris zijn, om samen, stap voor stap, te komen tot een innovatieve, flexibele, wendbare arbeidsorganisatie. Open voor verandering van koers, van doelen, van aanpak, van inzichten. Op naar het nieuwe organiseren: een kwestie van doen!

Bekijk de sfeerimpressie.

Wilt u er volgend jaar ook bij zijn? Noteer alvast de nieuwe datum in uw agenda: donderdag 12 april 2018.

Bron: CKC Seminars / HRM in de Overheid, 10 april 2017

Zie ook het FlexNieuws interview met Anneke van Londen, over de inspirerende samenwerking tussen de gemeenten Bunschoten, Leusden, Putten en Nijkerk.

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.