"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Banengroei binnen regio Drechtsteden en Gorinchem

Uitzendbureau Actief Werkt! haakt in op het toenemende aantal vacatures binnen de regio Drechtsteden en Gorinchem.

Met een nieuw pand in het centrum van Hardinxveld-Giessendam zit de middelgrote uitzendorganisatie dichter bij zowel klanten als uitzendkrachten.

Scheepsbouw en chemische industrie
De banengroei in de industrie heeft te maken met de scheepsbouw en chemische industrie in de regio. Dit terwijl er landelijk sprake is van een structurele daling in werkgelegenheid in deze sector. Manager Monica Verweij: “Beroepen in techniek en logistiek zijn conjunctuurgevoelig en daar trekt momenteel de markt aan. In die sectoren hebben wij meer dan 25 jaar uitzendervaring.”

Transport en logistiek
Dankzij de betrokkenheid van lokale bedrijven, biedt Actief Werkt! in Hardinxveld-Giessendam een gevarieerd aanbod aan vacatures. Met name de vraag naar transportplanners en logistiek medewerkers zal toenemen.

Voorheen TiP en Ténce
Actief Werkt!, lid van de ABU, was voorheen bekend onder de naam TiP Personeelsdiensten en Ténce! Inzetbureau. Met een omzet van meer dan 120 miljoen euro is het een middelgrote uitzendorganisatie, gericht op industriële, technische en administratieve functies. Het maakt deel uit van Actief Groep, met vestigingen in Nederland, België en Duitsland.

Bron: Actief Werkt!, 21 februari 2017

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.