"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Cees Welten stopt als CEO van financieel detacheerder Welten

Oprichter Cees Welten stopt per januari 2017 na bijna 25 jaar als CEO van het opleidings- en detacheringsbedrijf Welten.

Hij draagt het stokje over aan Chris Baelemans, mede-oprichter van financieel opleider Dukers & Baelemans.

Meerderheidsbelang
Hoewel Cees Welten zich terugtrekt uit het dagelijkse bestuur, blijft hij nauw betrokken bij de onderneming. Welten behoudt een meerderheidsbelang en treedt toe tot de Raad van Commissarissen.

Chris Baelemans gaat zich richten op de verdere uitbouw van de merken. Verder wordt de online profilering van de organisatie volgend jaar volledig vernieuwd en plant het bedrijf een marktintroductie in branches zoals de accountancy, ICT, schuldhulpverlening en zorg.

Capter, Dukers & Baelemans
Cees Welten richtte het bedrijf in 1992 op als aanbieder van opleidingen in de financiële sector. Snel daarna werd de detacheringstak opgericht, die zou uitgroeien tot het meest omvangrijke bedrijfsonderdeel.

In 2012 werd klantcontactorganisatie Capter overgenomen, en sinds 2014 werkt Welten samen met opleidingsspecialist Dukers & Baelemans. Anno 2016 werken over de verschillende business lines samen zo’n 800 professionals bij Welten.

Bron: Persbericht Welten, 16 december 2016

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.