"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Myler, Atos en CGI winnen 1 van 6 raamovereenkomsten ministerie BZK

De combinatie Myler, Atos, CGI stelt tijdelijke ICT-professionals ter beschikking aan Shared Service Center-ICT (SSC-ICT) als onderdeel van het ministerie van BZK.

De geraamde totale opdrachtwaarde bedraagt 180 miljoen euro gedurende de looptijd van vier jaar. Met ingang van 1 oktober biedt de combinatie via het Myler-platform ICT-expertise aan SSC-ICT.

Twee leading system integrators bundelen binnen deze uitzonderlijke combinatie de krachten met het online-netwerk voor ICT-professionals. Centraal staat daarbij de snelheid, efficiëntie en kwaliteit bij het sourcen van ICT-professionals.

Myler organiseert en faciliteert als penvoerder het leveringsproces middels haar online-platform. Atos en CGI brengen hun uitgebreide kennis en expertise in middels de inzet van eigen professionals. Door middel van het Branded Network biedt de combinatie een zeer efficiënte oplossing om succesvol passende kandidaten voor ICT-projecten in te zetten bij SSC-ICT.

Bron: Myler, 21 november 2016

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.