"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Intercedent van het Jaar – inschrijving verlengd

Voorverkiezing Intercedent van het Jaar verkiezing in volle gang! Inschrijving is verlengd.

‘Het gaat goed in de flexbranche en dat willen we vieren’, aldus Ellen van Hierden, directeur van ARTRA. De opzet en aanpak is op een aantal punten gewijzigd om het organisaties juist makkelijk te maken om mee te doen! Omdat alle organisaties razenddruk zijn, neemt ARTRA dit jaar al het werk uit handen. Wat nodig is, is een JA en een namenlijst. ARTRA regelt de rest.

Wat maakt het anders dit jaar?
De verkiezing start intern. Deelnemende flexorganisaties selecteren met de Kennisbattle en het Telefonisch assessment hun beste mensen. En zetten hiermee hun toppers in het zonnetje. De beste intercedent(en) gaan door naar de volgende ronde: de filmsessie. Wat dit jaar nieuw is, is dat ARTRA voor de flexorganisatie een filmcrew regelt om haar beste intercedent(en) te filmen!

Toetsing
Het gaat niet alleen om de fun en de eer, maar ook om de toetsing. Door mee te doen krijgen de deelnemende flexorganisaties zicht op de aanwezige kennis en vaardigheden van hun mensen. Iedere organisatie ontvangt een gedetailleerd rapport waarmee zij de punten op de i kan zetten. En het filmpje is een prachtige promotie.

Verlenging
‘We hebben al veel inschrijvingen, maar graag willen we er nog meer,’ aldus Ellen van Hierden. ‘Daarom heeft ARTRA ervoor gekozen om de mogelijkheid tot inschrijving te verlengen tot 26 augustus. Wij roepen flexorganisaties en intercedenten op om mee te doen, zodat we op donderdag 24 november 2016 de beste intercedent van Nederland kunnen verkiezen.’

Meer informatie
Meer informatie over de verkiezing vind je op www.intercedentvanhetjaar.nl
Intercedent van het Jaar wordt georganiseerd door ARTRA in samenwerking met de brancheverenigingen ABU, NBBU en CROP.

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.