"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Pay for People neemt Smart Services over

Pay for People neemt Smart Services over

Met de ondertekening van het overnamecontract afgelopen vrijdag 8 april 2016 komt het Amsterdamse Smart Payroll Services officieel in handen van het Rotterdamse Pay for People.

Directeur Pay for People, Dennis Luyten: “Smart Services was op zoek naar een platform waarop zij al hun activiteiten kunnen samenbrengen. En voor ons was versteviging van onze marktpositie zeer welkom. Met deze transactie versterken we elkaar.”

Ondernemen
Smart Services, directeur Rogier van der Voort: “We werken met twee verschillende applicatiesystemen die we, om schaalgrootte te realiseren, op korte termijn moeten integreren. Dat was mede bepalend voor onze keuze, waardoor we ons meer kunnen richten op ondernemen.”

Elkaar versterken
De 23 medewerkers van Smart Services blijven werkzaam in het pand aan de Amsterdamse Keizersgracht en blijven hun vaste klanten bedienen.

Vorig jaar juli sloot Pay for People een samenwerkingsverband met participatiemaatschappij Waterland om haar groeiambities verder te realiseren.

Bron: Pay for People, 11 april 2016

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.