"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Recruitment Innovation Event 2015

Op maandag 12 oktober wordt het Recruitment Innovation Event 2015 gehouden in de Zilveren Toren Amsterdam.

Tijdens dit jaarlijkse evenement komen ruim 200 Nederlandse recruitment en arbeidsmarktcommunicatie specialisten samen om de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van recruitment en employer branding te verkennen. Het Recruitment Innovation Event 2015 wordt georganiseerd door Business Talent Network (BTN) in samenwerking met Recruiters United.

Diverse prominente sprekers, waaronder Bill Boorman (directeur Innovatie en Technologie bij RecruitingDaily LLC), Huub van Zwieten (oprichter Talent First) en voormalig olympisch hockeyer en partner bij Peak4 Floris Evers, geven acte de présence tijdens het event. Zij maken aan de hand van concrete succesverhalen inzichtelijk op welke innovatieve manieren zij de hoogopgeleide talenten weten te bereiken.

Mogelijkheden voor de toekomst
De ruim 200 deelnemers aan het event gaan ook zelf aan de slag. In verschillende ‘breakout sessies’ worden onder meer ideeën uitgewisseld en wordt samen gekeken naar mogelijkheden voor de toekomst om strategieën effectiever en efficiënter te maken. De middag wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Bron: Recruiters United, 5 oktober 2015

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.