"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

PSC Q3 2015: + 46%

HelloFlex People | platform voor intermediairs ziet haar omzet in het derde kwartaal van 2015 groeien met 46% ten opzichte van het derde kwartaal van 2014 tot € 14,6 miljoen.

Structurele groei
Al jaren groeit de omzet van HelloFlex People. Dit is enerzijds dankzij nieuw aangesloten intermediairs en anderzijds door de groei van reeds aangesloten intermediairs.

Nieuwe dienstverlening
HelloFlex People heeft het afgelopen kwartaal haar dienstenpakket verder uitgebreid. Intermediairs kunnen steeds meer activiteiten uitbesteden aan HelloFlex People en daarmee kiezen voor verdere ontzorging in de administratie. Onbezorgd op vakantie gaan behoort nu ook tot de mogelijkheden. Met de vakantieservice neemt HelloFlex People tijdelijk extra administratieve werkzaamheden uit handen, zoals het registreren van nieuwe contracten. Voor informatie zie: http://helloflexpeople.com/salarisadministratie-uitbesteden/

Operational excellence
HelloFlex People streeft naar een maximale automatisering in de backoffice, met als doel een zo laag mogelijk foutpercentage. De uitzendsoftware die we hier voor inzetten, FlexService, wordt continue verbeterd. Met als resultaat een steeds grotere efficiency.

Online tools voor intermediairs
HelloFlex People stelt ook steeds meer online sourcing tools beschikbaar aan haar intermediairs. We maken hierbij gebruik van het uiterst moderne cloud platform HelloFlex. Doel is onze intermediairs maximaal te ondersteunen op het gebied van de commercie en het effectief bemiddelen van flexwerkers. HelloFlex biedt gebruiksvriendelijke sourcing management software waarmee onze intermediairs zich online kunnen profileren, traffic kunnen genereren en hun omzet kunnen verhogen. De online tools van HelloFlex zijn geschikt voor het gebruik op de mobiele telefoon.

Exclusieve focus op intermediairs
HelloFlex People levert platform services aan ondernemende intermediairs in de flexmarkt, op basis van eigen ontwikkelde software. Hierdoor kan HelloFlex People een efficiënte en hoogwaardige dienstverlening realiseren.

Bron: HelloFlex People, 1 oktober 2015

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.