"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Nieuw handboek ‘Ondernemen in Flex’ geeft inzicht in veranderende wet- en regelgeving

Professionals in Flex brengt een nieuwe editie uit van het handboek Ondernemen in Flex, waarin de laatste inzichten en kennis rondom de wijzigingen in wetgeving, tot en met juli 2015, behandeld.

De Stichting Naleving CAO voor Uitzendkrachten (SNCU) is dit jaar voor het eerst mede-uitgever.

Veranderingen in wetgeving
In 2015 zijn flexondernemers geconfronteerd met wijzigingen in wetgeving, zoals de Wet werk en zekerheid (Wwz) en de VAR-verklaring voor zzp’ers. Veranderingen die van belang zijn voor en effect hebben op de bedrijfsvoering van ondernemers in de flexbranche.

SNCU mede-uitgever
SNCU heeft aansluiting gezocht als mede-uitgever van het boek. ‘Met het handboek Ondernemen in Flex worden flexondernemers voorzien van goede voorlichting om de cao vanaf de eerste dag correct toe te passen,’ aldus Jaap Buis, directeur SNCU. ‘Op deze wijze dragen we bij aan een gelijk speelveld voor ondernemers in de flexbranche.’

Online Flexdirectory
Een veel geraadpleegd onderdeel van het handboek is de Flexdirectory. Hierin staan leveranciers die relevant zijn voor ondernemers in de flexbranche weergegeven, inclusief contactgegevens. De Flexdirectory is online te raadplegen via www.flexdirectory.nl.

Bestel hier ‘Ondernemen in Flex’.

Bron: Ondernemen in Flex, 24 september 2015

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.