"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Met Sign verzamel je efficiënt elektronische handtekeningen

Vandaag is Sign gelanceerd. Een handige nieuwe online tool voor de flexbranche, die de geschreven handtekening vervangt door een betrouwbare elektronische handtekening.

Sign is speciaal ontwikkeld voor intermediairs in de flexmarkt. Het belangrijkste voordeel van Sign is dat hierdoor het afhandelen van het contract veel efficiënter verloopt.

Wat maakt Sign uniek?
Sign is uniek omdat het verschillende ‘levels’ van juridische zekerheid kent: van het accorderen door middel van slechts één klik (level 1) tot een gekwalificeerde elektronische handtekening (level 5). Voor elk soort document kies je zelf de passende zekerheid.
Sign: online tool spaart tijd
Sign heeft impact op je bedrijfsvoering
Arjan Seunninga, programmamanager FSGroep: ‘Onze ervaring is dat met Sign tot één uur per dag administratief werk per consulent wordt bespaard. Dit is bijzonder: Er zijn maar heel weinig tools op dit moment beschikbaar die zoveel impact hebben op het uitzend- en payrollproces.’

Sign kan eenvoudig worden gekoppeld aan uitzendsoftware via SETU HRXML berichten.

Meer informatie over de Sign tool is te vinden op de website flexonline.nl/sign

Bron: FSGroep, 10 juni 2015

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.