"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

PSC Q1 2015 omzet +66%

PSC | platform voor intermediais zag haar omzet in het eerste kwartaal groeien met 66% ten opzichte van het eerste kwartaal van 2014 tot € 11,9 miljoen.

Exclusieve focus op intermediairs in de flexmarkt
PSC levert backoffice services aan intermediairs in de flexmarkt op basis van eigen ontwikkelde software. Hierdoor kan PSC een hoogwaardige dienstverlening realiseren met een foutpercentage lager dan 2%, terwijl de markt een gemiddeld foutpercentage kent van 7%.

Next step met de portals van FlexService
Ed van Viegen, directeur PSC: “Wij introduceren nu een serie innovatieve online tools voor onze intermediairs. Sign, een tool waarmee onze intermediairs eenvoudig elektronisch handtekeningen op arbeidscontracten en uitzendovereenkomsten kunnen verzamelen, wordt nu uitgerold. Deze tool bespaart onze intermediairs tijd en geld. Er volgen later dit jaar nog een inschrijfwizard voor het online inschrijven van kandidaten en de online tool Time, voor het registreren en accorderen van timecards. Daarnaast ondersteunen wij onze intermediairs met hulpmiddelen om de Wet Werk & Zekerheid goed uit te kunnen voeren. Voorbeeld daarvan is CAOWijzer, een online tool waarin op eenvoudige wijze de inlenersbeloning kan worden opgevraagd van een groot aantal CAO’s. Al deze verbeteringen zullen de groei van PSC en haar intermediairs in 2015 verder aanjagen.”

FD Gazellen
PSC is onderdeel van FSGroep, die op de 4e plek eindigde van de FD Gazellen Awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland (categorie middelgroot Noord-Holland).

Bron: PSC, 9 april 2015

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.