SLUIT MENU

Valory wint FlexInnovatieFonds 2015

Arian Oosthoek van Valory is de grote winnaar van de ring battle tijdens de finale van het FlexInnovatieFonds 2015.

Gister reikte PSC | platform voor de derde maal de hoofdprijs van €79.000 uit voor het meest innovatieve businessplan in de flexmarkt. Flipbase won de tweede prijs en de derde plaats was voor Victor Mundi.

De finale vond plaats in The Upper Deck te Naarden. De 6 genomineerden pitchten vanuit de boksring in 10 minuten hun plan aan de jury. Net zoals vorig jaar waren de plannen vooral gericht op technologische vernieuwing. De Jury was unaniem over de winnaar: Valory. Ed van Viegen, juryvoorzitter: ‘Van de 21 ingestuurde businessplannen pitchten de overgebleven 6 genomineerden vol energie. De dag was druk bezocht en er heerste een levendige en actieve sfeer.’

Prijzenpot
De winnaar ontvangt €79.000, de tweede prijs bedraagt €29.000 en derde prijs is €9.000,-. De prijzen bestaan deels uit startkapitaal en uit diensten, beschikbaar gesteld door o.a. hoofdsponsoren FlexService en Pivoton.

Gedurfd programma
Tijdens de finaledag presenteerden de 6 finalisten in een boksring. Passend bij het thema ‘durf’ was oud-bokskampioen Arnold Vanderlyde aanwezig en inspireerde hij het publiek met zijn verhaal. Samir Ter Lüün was dagvoorzitter en zorgde voor interactie tussen de finalisten en het publiek.

Volg het FIF op www.flexinnovatiefonds.nl en via Facebook, Twitter, en LinkedIn.

winnaar-landscape

Bron: FlexInnovatieFonds, 13 februari 2015

Moniek Kennis werkt als advocaat bij Marxman Advocaten binnen de sectie Arbeid & Organisatie.