"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Nieuwe RvC voor In Person

Uitzendorganisatie In Person heeft een nieuwe Raad van Commissarissen aangesteld.

Albert Jan Jongsma, Marc de Vries, Gerrit Bruggeman, Henk Volberda en Herman Kok worden de nieuwe toezichthouders van het bedrijf met een omzet van 62,5 miljoen en ruim 18.000 actieve uitzendkrachten.

“Deze Raad van Commissarissen staat symbool voor ‘het nieuwe uitzenden’, waarbij strategie, marketing, communicatie en bovenal mensen het verschil maken. Er is een groeiende behoefte van bedrijven om samen te werken met flexibele partners die meedenken, uitdagen en waarmaken wat wordt beloofd. Wij leveren dit,” aldus Michiel Pot, CEO In Person.

Albert Jan Jongsma is momenteel Managing Director van Sixteenotwo, bureau voor talentmanagement. Daarvoor was Albert Jan als lid van de Executive Board van USG People N.V. verantwoordelijk voor Legal, M&A, Corporate Governance, Compliance en HRM.

Marc de Vries is Country Manager Twitter Benelux. Daarvoor werkte Marc onder meer als CEO van Hyves, Managing Director Northern Europe bij Monster en General Manager Online Media bij Telegraaf Media Group.

Gerrit Bruggeman is Managing Partner bij Real Time Branding en als Board Member betrokken bij onder meer het Cradle to Cradle Product Innovation Institute en de Dutch Design Week. Daarvoor was Gerrit o.a. voorzitter van de Raad van Commissarissen bij Royal Auping en CEO van Retailnet (Koninklijke Bijenkorf Beheer).

Henk W. Volberda is als Hoogleraar Strategisch Management en Ondernemingsbeleid verbonden aan de Rotterdam School of Management van de Erasmus Universiteit en Wetenschappelijk Directeur van INSCOPE Research for Innovation.

Herman Kok richtte in 1999 In Person op en is tevens Directeur-Grootaandeelhouder van In Person.

Bron: In Person, 11 februari 2015

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.