"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Euro Planit neemt Flexperfect over

Euro Planit heeft de activiteiten van het Apeldoornse uitzendbureau Flexperfect overgenomen.

Met de overname door Euro Planit biedt Flexperfect in de toekomst een breder dienstenpakket en continuïteit voor zowel opdrachtgevers als personeel.

Flexperfect werd in 2005 opgericht door Maurice Weber. De onderneming ontwikkelde zich in sneltreinvaart tot een solide en kwalitatief hoogwaardig uitzend- en detacheringsbureau in de regio Apeldoorn/Zwolle. Flexperfect is in veel sectoren actief en heeft specialisaties op het gebied van logistiek, techniek en IT. “Het team van Flexperfect blijft ongewijzigd en ook de naam van het uitzendbureau blijft voorlopig gehandhaafd. Door deze overname is Flexperfect in staat om een breder dienstenpakket aan te bieden in haar regio”, aldus Wouter Siemes, algemeen directeur van Euro Planit. “Er zal weinig merkbaar zijn van de overname.”

De aankoop kwam tot stand met behulp van adviesbureau Marktlink uit Deventer. Euro Planit verwacht dit jaar een omzet van 20 miljoen te realiseren. Met Flexperfect in Apeldoorn heeft Euro Planit nu vijf vestigingen in Noord- en Oost Nederland. Het hoofdkantoor staat in Vorden. Daarnaast heeft het bedrijf een bureau voor HR-services voor de Oost Europese landen in het Slowaakse Bratislava.

Bron: Euro Planit, 10 februari 2015

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.