"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

LTO Seizoenarbeid kiest Nedflex Agrarisch

LTO Seizoenarbeid heeft er na een zorgvuldige marktverkenning voor gekozen om haar payrolldienstverlening onder te brengen bij Nedflex Agrarisch.

Tijdens deze oriëntatieronde heeft steeds het belang van agrarische ondernemers voorop gestaan.

De samenwerking met Nedflex Agrarisch is ingegaan per 1 januari 2015. Alle lopende klanten van LTO Seizoenarbeid Payrolling zijn overgenomen door Nedflex Agrarisch.
“Het verheugt ons dat LTO Seizoenarbeid er na een jaar afwezigheid wederom voor heeft gekozen om samen te werken met Nedflex Agrarisch”, zegt Jeroen Bakker, Commercieel Manager van Nedflex. “Het voelt een beetje als thuiskomen. Uit het feit dat we opnieuw een overeenkomst hebben gesloten, spreekt veel vertrouwen.”

Nedflex Agrarisch
Nedflex Agrarisch is één van de grootste en snelst groeiende spelers op het gebied van payrolling in de agrarische sector. Nedflex Agrarisch maakt deel uit van Nedflex, dat backoffice- en payrolldiensten aanbiedt, alsmede vernieuwende en op maat gemaakte uitzendconcepten. Nedflex is de enige payrolldienstverlener die overeenkomsten heeft gesloten met brancheverenigingen als LTO Seizoenarbeid, Koninklijke Horeca Nederland, RECRON en ICT Waarborg.

Preferred supplier
Nedflex Agrarisch gaat onder haar eigen naam acteren. De payrollactiviteiten van LTO worden dus niet meer aangeboden onder de naam LTO Seizoenarbeid Payrolling. Nedflex Agrarisch wordt preferred supplier van LTO Seizoenarbeid.

Karst Breeuwsma, Directeur LTO Seizoenarbeid: “LTO Seizoenarbeid gaat zich toeleggen op het aanbieden van zorgverzekeringen en bijbehorende zaken rond met name buitenlandse seizoenarbeiders. Het bevorderen van goed werkgeverschap en administratieve lastenverlichting blijven wel belangrijke items voor ons. Daarom zijn we blij dat we met Nedflex Agrarisch, met wie we tot begin vorig jaar hebben samengewerkt, scherpe afspraken in prijs en voorwaarden hebben kunnen maken. Wij hebben vertrouwen in een vruchtbare samenwerking.”

Bron: Nedflex, 16 januari 2015

Terugkeer naar Nedflex
Vorig jaar sloot LTO Seizoenarbeid nog een contract met Goodmorning als payrollpartner. Aanvullend op het bovenstaande persbericht meldt LTO over de hernieuwde samenwerking met Nedflex:
Karst Breeuwsma: “In goed overleg met Goodmorning is de samenwerking met LTO Seizoenarbeid beëindigd. De samenwerking heeft helaas voor beide partijen niet gebracht wat we ervan verwacht hadden. LTO Seizoenarbeid is hierdoor op zoek gegaan naar een nieuwe partner. Omdat we altijd een goede relatie hebben gehad met Nedflex Agrarisch en er sprake is van wederzijds vertrouwen, hebben wij ervoor gekozen opnieuw een samenwerking aan te gaan met Nedflex Agrarisch.”

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.