"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

DockHolland behaalt SNF-keurmerk

DockHolland, aanbieder van een totaalpakket aan facilities voor internationale arbeiders en bedrijven die hen te werk stellen, heeft het keurmerk voor Stichting Normering Flexwonen (SNF) behaald.

De organisatie bewijst hiermee een betrouwbare partij te zijn voor bedrijven die op zoek zijn naar goede huisvesting voor arbeidsmigranten en expats.

Deze certificering erkent dat DockHolland aan alle maatschappelijke eisen en levensstandaarden voldoet die gelden voor huisvesting.

Voorafgaand aan de certificering is de huisvesting, op basis van een steekproef, uitgebreid gecontroleerd. De woningen werden onder andere beoordeeld op hygiëne, veiligheid en kwaliteit van de leefruimte. DockHolland heeft aan al deze strikte SNF-normen voldaan en hiermee het keurmerk behaald. Vanaf nu wordt de organisatie jaarlijks beoordeeld op het SNF-keurmerk en hierbij worden de normen door een onafhankelijke Controlerende Instelling (CI) opnieuw gecontroleerd.

Tweede thuis bieden aan arbeidsmigranten
De diverse huisvestingconcepten van DockHolland zorgen ervoor dat iedere arbeidsmigrant wordt voorzien van woonruimte die aansluit op zijn of haar behoeftes. Daarnaast kan Dockholland ook alle bijkomende zaken rondom huisvesting uit handen nemen, van verzekering tot nutsaansluiting.

Bron: DockHolland, 14 januari 2015

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.