"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Timing: keurmerk Certified Flex Home (CFH)

Logo Timing

24 augustus 2009

Timing heeft het VRO keurmerk Certified Flex Home (CFH) ontvangen.

Met dit keurmerk kan Timing aantonen dat zij goed zorg draagt voor de huisvesting van flexmigranten.”

EU services-team voor Poolse werknemers
Timing bemiddelt Poolse werknemers. Het team van EU Services, dat zowel Nederlands als Pools spreekt, is zeven dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar voor zowel opdrachtgevers, uitzendkrachten, vestigingen als huiseigenaren. Door veelvuldig contact met elkaar te onderhouden, voorkomt Timing dat er problemen ontstaan, zo meldt het bedrijf op haar site.

VRO keuring bij ABU-leden
De VRO voert, in opdracht van de ABU, huisvestingscontroles uit bij uitzendondernemingen die lid zijn van de ABU. Doel van deze controles is niet alleen om vast te stellen of aan de huisvestingsnormen in de ABU CAO voor Uitzendkrachten is voldaan, maar tevens om de kwaliteit van de huisvesting te verhogen. De verantwoordelijkheid voor een schone, veilige en fatsoenlijke woning ligt namelijk primair bij de werkgever. Met het beeldmerk ‘Certified Flex Home’ worden ABU-leden, zoals Timing, in staat gesteld te laten zien dat zij die verantwoordelijkheid hebben genomen.

Bron: Timing, 24 augustus 2009. Zie ook VRO.

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.