TRIXXO Nederland neemt Redbrook Engineering en Blauwbroek techniek over

0
269

Redbrook Engineering en Blauwbroek techniek zijn overgenomen door TRIXXO Nederland.

De van oorsprong Belgische uitzender TRIXXO heeft haar positie in Nederland versterkt door de overname van Redbrook Engineering en haar zustermaatschappij Blauwbroek Techniek.
Redbrook, Blauwbroek, TRIXXO

Redbrook Engineering bemiddelt technisch kaderpersoneel; Blauwbroek Techniek bemiddelt technisch uitvoerend personeel. Redbrook en Blauwbroek zijn snelgroeiende bureaus met vestigingen in Zwolle, Middelburg en Drachten. In de afgelopen 12 jaar zijn Redbrook en Blauwbroek uitgegroeid tot specialisten in de bemiddeling van technische talenten uit verschillende regio’s. Met deze overname zal deze groei alleen maar versneld worden.

Met de overname van Redbrook dit jaar zet TRIXXO weer een belangrijke stap richting het geconsolideerde omzetdoel van 250 miljoen euro en zijn ze hard op weg om een grote speler te worden in de Nederlandse uitzendsector.

De grondlegger van Redbrook Engineering, Teun Hebels, zal tot het einde van het jaar de overdracht begeleiden en een adviserende rol hebben om het DNA van de organisatie te waarborgen.

Alwin Toornstra
Alwin Toornstra

Binnen TRIXXO Nederland is een specifiek voor de technische markt bedoelde Business Unit opgericht, waar naast Redbrook Engineering en Blauwbroek techniek, ook het eerder over genomen Flex Correct is ondergebracht. Alwin Toornstra, voorheen manager van Redbrook, zal als directeur de leiding over deze Business Unit overnemen.

Op dit ogenblik heeft TRIXXO in Nederland twaalf kantoren die, met de toevoeging van Redbrook en Blauwbroek, een omzet van 60 miljoen euro draaien. Joaquin Urbina, Algemeen directeur TRIXXO Nederland zegt: “We willen blijven groeien in Nederland, er liggen nog genoeg kansen. ”Afgelopen jaar nam TRIXXO ook al de Nederlandse uitzendbureaus ‘Mainwork’, ‘Vandaag Personeelsdiensten’, ‘JAMwerkt’ en ‘Ruimbaan’ over. “We bekijken telkens of er een goede match is, het DNA en de mate van ambitie en ondernemerschap zijn daarbij doorslaggevend”.

Bron: TRIXXO, 7 september 2022

Lees ook
Mainwork overgenomen door Belgische uitzender TRIXXO