"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Meesterwerk overgenomen door Flexfamily

Meesterwerk gaat verder als lid van Flexfamily

Meesterwerk, opgericht in 2007 door Eddy Gelhever, bestaande uit Meesterwerk Werkprojecten en Meesterwerk Bedrijfsscholen, is met ingang van 30 juni lid van Flexfamily. Meesterwerk heeft momenteel twee Werkcarrousels in Twente en De Achterhoek alsmede een aantal langdurige samenwerkingsverbanden in Noord-Nederland.

Meesterwerk overgenomen door Flexfamily

Directeur en oprichter van Meesterwerk, Eddy Gelhever ziet de stap naar Flexfamily vooral als een versneller van de
groeimogelijkheden en een kwaliteitsimpuls. “Ik ben erg blij dat Meesterwerk verder gaat als onderdeel van Flexfamily.

Meesterwerk heeft zich de afgelopen 15 jaar in nauwe samenwerking met partners in het sociale domein ontwikkeld tot een organisatie die van grote betekenis is voor mensen met onbenut talent. Momenteel werken circa 120 van onze medewerkers in de Werkcarrousels en op locatie / in-huis bij onze klanten. Sinds onze start in 2007 hebben wij 70% van de mensen die we begeleiden met succes geholpen om door te stromen naar regulier werk en zo ook op het gebied van werk weer van betekenis te zijn” aldus Eddy Gelhever.
Meesterwerk
Eddy vervolgt: “ Ik heb voor Flexfamily gekozen omdat zij enerzijds begrijpen wat wij doen, waar wij voor staan, zij zich daar ook voor hard maken, er vanaf dag één een klik is qua cultuur en zij sterk regionaal werken en anderzijds omdat de commerciële en operationele synergie groot is. Niet alleen met de uitzendactiviteiten van Seesing Flex en Koers Oost, ook met bijvoorbeeld Vitaal! en 2Work als het gaat om re-integratie activiteiten”.

Als onderdeel van haar meerjarige groeistrategie heeft Flexfamily de volgende stap gezet door de toevoeging van Meesterwerk aan haar portfolio van activiteiten. “Wij zijn immers een groeiende familie van specialisten op het gebied van mens en werk, met een focus op Oost-Nederland”, aldus Michael Ammerlaan (Algemeen directeur van Flexfamily).

Meesterwerk gaat als zelfstandige werkmaatschappij verder binnen Flexfamily. “De toevoeging van Meesterwerk aan ons portfolio maakt ons trots en dankbaar tegelijk. Onze missie is om iedere dag voor iedereen die in Oost-Nederland woont, werken en leven een beetje beter te maken. Woon je hier dan hoor je erbij. Noaberschap (of naoberschap) anno 2022. Dat wij nu nog beter alle mensen kunnen helpen richting werk raakt dan ook de essentie waar ons hart harder van klopt. Gezien de structurele schaarste en demografische ontwikkelingen is er nog meer dan voorheen noodzaak om eenieders talent te (her)kennen, te ontwikkelen en naar werk toe te leiden. Tenslotte zijn er veel organisaties die graag mensen met onbenut talent bij hen willen laten werken en tegelijkertijd vragen om ondersteuning om dit voor elkaar te krijgen. Deze organisaties voorzien wij graag van oplossingen via Meesterwerk”.

Over Flexfamily
Flexfamily is met haar dochterondernemingen Fides, Flexfactory, Seesing Flex, Aelbers, Marquette, Koers Oost, Vast., 2Work, Maqqie, Vitaal!, Evolon en Praemium Payroll actief vanuit regio’s de Achterhoek, Twente, de Liemers, Salland en Stedendriehoek. Flexfamily is ontstaan vanuit Fides dat door Clemens van Lent in 2004 is opgericht. In 2019 heeft het Franse Actual Leader Group een belang genomen in Flexfamily. Met het partnerschap van Actual Leader Group wil Flexfamily op de lange termijn een positie in de top 10 van de Nederlandse uitzendmarkt bereiken. Flexfamily heeft haar hoofdkantoor in Doetinchem, er werken bijna 4.000 mensen bij ruim 800 klanten. Op basis van omzetcijfers 2021 neemt Flexfamily momenteel positie nr. 28 in op de Nederlandse uitzendmarkt.

Bron: Flexfamily, persbericht 1 juli 2022

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.