Kester Uitzendbureau neemt Reuvers Personeelsdiensten over

0
676

Kester uitzendbureau haalt door overname van Reuvers Personeelsdiensten technische kennis in huis en opent vestiging in Groningen

Kester uitzendbureau heeft de activiteiten van Reuvers Personeelsdiensten in Emmen per 30 mei overgenomen. Met de overname haalt Kester – de hoofdvestiging van het familiebedrijf staat aan de Emmer Pieter de Keyserstraat 14 – veel specifieke technische kennis en vakmanschap op dat vlak binnenboord.
Kester Uitzendbureau
Eigenaar Maik Reuvers van Reuvers Personeelsdiensten gaat verder met zijn andere bedrijf in de evenementenorganisatie. Nadeche Santing maakt de overstap van Reuvers Personeelsdiensten naar Kester uitzendbureau, waar zij zich gaat richten op de werving en selectie van technisch personeel.

Kester uitzendbureau werkt samen met stabiele werkgevers. Doelstelling van het uitzendbureau is dat werkzoekenden een vast contract krijgen bij een bedrijf. Kester helpt mensen om aan de slag te gaan in onder meer de productie, bouw, techniek en dienstverlening. Naast het hoofdkantoor in Emmen is het uitzendbureau gevestigd in Assen, Coevorden, Hoogeveen, Rotterdam en Zwolle. Daar komt nu ook provincie Groningen bij. De provincie Drenthe is volledig gedekt door Kester; het uitzendbureau wil doorgroeien naar een noordelijke dekking door bij voorkeur binnen één jaar nog twee vestigingen te openen.

Familiebedrijf
Het rasechte familiebedrijf Kester – inmiddels staat de vijfde generatie aan het roer – bestaat dit jaar alweer 15 jaar. Leo Kester had in een grijs verleden eerst een tuinbouwbedrijf in het Zuid-Hollandse Westland. In Erica kreeg het familiebedrijf dé kans om uit te breiden. Het was in 1981 dat Jan Kester het bedrijf overnam van zijn vader Leo. Kester uitzendbureau zag 26 jaar later het levenslicht onder de vleugels van Jan. Eerst in Erica en vanaf 2018 in Emmen. Sindsdien staat het bedrijf verre van stil, met bijvoorbeeld een nieuwe website en grote marketingcampagne in 2021. Huidig eigenaar is Emmenaar Nick Kester.

Hoofd marketing en communicatie Maxime Boonstra vertelt dat Kester de eerste stap is naar een zekere en dus stabiele toekomst. “Wat we doen, doen we goed.” Ze zegt dat bij mensen die werk zoeken altijd eerst wordt gekeken naar wat ze écht willen. “Waar worden zij gelukkig van en wat willen ze graag? Wat is dé droombaan? Die vragen stellen we altijd; met de antwoorden gaan we aan de slag en daarna samen op pad naar een bedrijf wat bij hen past. Met als einddoel uiteraard vast werk bij een van de bedrijven waarmee we samenwerken.”

Boonstra vervolgt: “Wij werken voor onze mensen, die gelukkig moeten zijn. Wij kennen de bedrijven door en door en schatten met dank aan onze jarenlange ervaring goed in bij welke bedrijven onze toekomstige collega’s passen.”

Bron: Kester, persbericht 8 augustus 2022