Jojanneke van ’t Land nieuwe Managing Director bij Experis PEAK-IT

0
119

Per 15 februari 2022 is Jojanneke van ’t Land (38) aangesteld als Managing Director bij Experis PEAK-IT.

Jojanneke van 't Land
Jojanneke van ’t Land

Jojanneke treedt daarmee toe tot het managementteam van Experis Nederland. Zij volgt in deze functie Richard Stassen op, die deze rol vervulde vanaf 2017. Hij heeft PEAK-IT sinds zijn aantreden een sterke identiteit gegeven en fors laten groeien.

Vijftien jaar geleden startte Jojanneke als Junior Accountmanager bij PEAK-IT en was daarna werkzaam in diverse sales en managementrollen. De afgelopen drie jaar was zij als Talent & Development Director verantwoordelijk voor de wervingsstrategie en doorontwikkeling van talent bij Experis PEAK-IT.

Jojanneke over haar aanstelling: “Dankzij mijn kennis en ervaring in de IT-arbeidsbemiddeling weet ik wat ervoor nodig is om in deze uitdagende markt talent te vinden, te binden en zo de perfecte match te vinden voor onze opdrachtgevers. Ik kijk ernaar uit om met alle klanten kennis te maken en verder te borduren op het succes van Experis PEAK-IT.”

Thijs Vermaat, Managing Director bij Experis Nederland: “We zijn blij met het aantreden van Jojanneke. Haar achtergrond, ervaring, passie, drive en people skills maken haar de juiste leider voor de uitdagingen waar we nu voor staan. Het feit dat Jojanneke uit onze eigen organisatie komt, laat zien dat we in staat zijn onze eigen talenten door te laten groeien. Ik wens Jojanneke veel succes en plezier toe in haar nieuwe rol.”

Bron: Experis PEAK-IT, 15 februari 2022