Feel Flex uit Veghel neemt uitzendbureau Actiefff de Kempen over

0
222

Actiefff de Kempen is overgenomen door Feel Flex. Het uitzendbureau in Bergeijk gaat voortaan verder onder het oranje Feel Flex logo.

Actiefff de Kempen gaat vanaf heden verder onder de naam Feel Flex. Actiefff is specialist in de agrarische sector en daar aan verwante sectoren. Voor twee van de drie aandeelhouders van Actiefff is dit het ideale moment om te verkopen. Conny Hoeks, mede-aandeelhouder van Actiefff blijft wel werkzaam en zal voor Feel Flex verantwoordelijk worden voor de vestiging in Bergeijk.

Overname Actiefff door Feel Flex

Voor het Veghelse Feel Flex is deze strategische overname een mooie aanvulling. Gerard de Kock, algemeen directeur van Feel Flex is blij met de overname: “We zijn binnen Feel Flex gespecialiseerd in bemiddeling van personeel in verschillende branches. We hebben voor iedere specialisatie een team. De teams zijn onderverdeeld in Bouw, Techniek, Transport en Regulier. Deze laatste categorie omvat allerhande vacatures. Met deze nieuwe vestiging van Feel Flex in Bergeijk breiden we onze specialisatie nu ook verder uit naar de agrarische sector. Daarnaast is Conny Hoeks met al haar ervaring en kennis een mooie aanvulling op ons team.”

Met de overname van Actiefff de Kempen komt het aantal vestigingen van Feel Flex op zes, dat naast twee vestigingen in Veghel ook gevestigd is in Leidschendam, Best en Zaandam. Daarnaast houdt Feel Flex ook kantoor in Kaunas (Litouwen). In het verleden nam Feel Flex ook al SRV Transportdiensten en IBC Personeelsdiensten over.

Bron: Feel Flex, 2 februari 2022