"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

De laatste updates rond (flex)werk? Kom dan naar het FlexFuture event

Wil jij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen van wet- en regelgeving rond (flex)werk, de kostprijsberekening 2025 en de praktische implicaties voor je bedrijfsvoering? Kom dan naar het FlexFuture event op 26 november 2024!

Het event is niet alleen bedoeld voor degenen die met wet- en regelgeving voor flexkrachten te maken hebben (ondernemers, HR, juridische zaken, vestigingsmedewerkers, loonadministratie), maar ook voor degenen die zich bezighouden met kostprijs- en tariefberekeningen. 

Het programma

Wim Davidse (hoofdredacteur FlexNieuws & HRMorgen bij ZiPmedia) is de dagvoorzitter en neemt het eerste onderdeel van het programma voor zijn rekening. Hij schetst de economische trends in de markt. Waar zijn de kansen en risico’s voor flex-ondernemers? Welke inspirerende voorbeelden zijn er? Hij doet dit op zijn eigen bevlogen wijze en illustreert dit met cijfers, grafieken over ontwikkelingen in de markt.

Henk Geurtsen (oprichter en partner van Experts in Flex) neemt je mee in alle wijzigingen in wet- en regelgeving waar de branche in 2025 mee te maken gaat krijgen.Vervolgens vertelt Irene Pasmans (inspecteur bij de SNCU) over de meest voorkomende fouten waar de SNCU tegenaan loopt en hoe je deze valkuilen kunt vermijden. 

Verder zullen Arjan Boer (technisch manager en inspecteur/auditor bij Normec VRO) en Julisa Fereijra-Phelipa (directeur van Normec VRO) vertellen over de actualiteiten met betrekking tot het toelatingsstelsel. En vervolgens nodigen Suzan Laarman (Business Development Manager bij Younited) en Ralph Ghering (Businessmanager bij Younited) jullie uit om samen te ontdekken hoe intermediairs fraude kunnen herkennen en voorkomen. Ze delen praktische tips en tools om de validiteit van bijvoorbeeld diploma’s en VOG’s te controleren.

Bekijk hier het volledige programma. Of bestel direct je tickets op de website van FlexFuture en profiteer nog tot en met 31 juli van € 70,- Early Bird korting per persoon.

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *