"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Talent&Pro krijgt nieuwe algemene directie

Talent&Pro krijgt per 1 juni 2024 een nieuwe algemene directie. Ronald Hensen en Eric van Diest nemen gezamenlijk de leiding.

Huidig directeur Steven Raaijmakers is 10 jaar werkzaam bij Talent&Pro waarvan ruim 2,5 jaar als algemeen directeur. Hij draagt het stokje nu over aan Ronald Hensen en Eric van Diest. In de rol van Managing Director zullen zij gezamenlijk de leiding over het bedrijf voeren.

Interne opvolging

Ronald en Eric werken al jarenlang succesvol samen in de directie van Talent&Pro. Daarom is gekozen om deze combinatie voort te zetten. Beide acteren in de rol van Managing Director. Ronald is verantwoordelijk voor Finance, HR en Commercie, Eric voor Operations en Marketing.

Zowel Ronald als Eric hebben een mooi trackrecord opgebouwd binnen Talent&Pro. Ronald startte bijna 20 jaar geleden als consultant en is doorgegroeid naar het directieteam waarin hij al verantwoordelijk was voor commercie. Eric is inmiddels 10 jaar aan boord bij Talent&Pro en stuurt al enkele jaren de operations afdelingen aan. Sinds 2019 is hij onderdeel van het directieteam.

Talent&Pro

Talent&Pro is een detacheringsbedrijf voor talenten die professionals willen worden en professionals die talenten zoeken. Al sinds 1999 biedt Talent&Pro op maat gemaakte capaciteitsoplossingen voor opdrachtgevers, variërend van grote financiële instellingen tot innovatieve start-ups en overheden. De missie van het bedrijf is talent verbinden met uitdagingen en kansen in de markt, en tegelijkertijd streven naar duurzame groei en ontwikkeling voor zowel professionals als opdrachtgevers. Een team van meer dan 1100 professionals werkt namens Talent&Pro samen met organisaties om de juiste expertise en capaciteit te leveren, waardoor ze kunnen excelleren in een snel veranderende wereld. Talent&Pro is gevestigd in Utrecht en onderdeel van Redmore, samen met Triple A – Risk Finance, Profource, ITDS, Vialegis en Agium. Redmore is onderdeel van House of HR, met een omzet van €3 miljard een van Europa’s grootste powerhouses op het gebied van HR en consulting.

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *