"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Stefan Meuwissen partner bij Experts in Flex

Per 7 mei is Stefan Meuwissen toegetreden als partner bij Experts in Flex.

Meuwissen is zijn loopbaan gestart in de accountancy. Na zijn sporen daar verdiend te hebben is hij in 2009 overgestapt naar de flexbranche, eerst als financieel manager en later als CFO bij Blue Ocean Staffing Services (werkmaatschappijen: Techsharks, Orcatech, Special Ops, Baanbreed en iSprout).

Met de komst van Stefan Meuwissen bestaat het team van Experts in Flex uit 6 personen. Stefan: “De diversiteit aan diensten die Experts in Flex aanbiedt en de manier waarop er wordt samengewerkt spreekt mij enorm aan. Nadat ik het besluit had genomen om mezelf als zelfstandig adviseur te gaan vestigen, was het een zeer mooie stap om partner te worden bij Experts in Flex, ook omdat ik de organisatie al vrij lang ken.”

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *