"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Enrike Rutten nieuwe CEO Blue Ocean Staffing Services

Enrike Rutten is per 1 mei gestart als Chief Excutive Officer bij Blue Ocean Staffing Services, een internationale technische en financiële dienstverlener. Tot maart 2024 was Rutten vijf jaar directeur en CEO van HappyNurse, een flexbedrijf in de zorgbranche.

Rutten is per 1 mei in haar nieuwe rol als verantwoordelijk voor verdere groei. Die betreft niet alleen de groei van het bestaande labelportfolio, maar ook gerichte autonome groei en uitbreiding door eventuele overnames. Hiervoor zal Rutten nauw gaan samenwerken met het huidige management van de labels.

De afgelopen vijf jaar heeft Rutten de rol van directeur en CEO van HappyNurse bekleedt. Nu is zij toe aan de volgende stap.

Over Enrike Rutten

In haar vorige rollen en jarenlange ervaring in de flexbranche (uitzenden, zzp-bemiddeling en detacheren) heeft Enrike bewezen een drijvende kracht te zijn achter groei en succes door innovatie. Zo transformeerde zij HappyNurse tot een tech & touch dienstverlener en realiseerde een ijzersterke marktpositie. Enrike hecht grote waarde aan lange termijn relaties en hoge kwaliteit van dienstverlening. Als intercedent gestart in 2001 bij Randstad leerde zij dat consequente marktbewerking en zowel de kandidaat als klant in je hart sluiten de essentie van het vak zijn. In mei 2024 begint zij aan haar tweede functie als CEO. Als member van SER-Topvrouwen helpt zij ook graag andere vrouwen hun ambities bewerkstelligen.

Over Blue Ocean Staffing Services

Blue Ocean Staffing Services is een vooraanstaande dienstverlener in de technische en financiële sector, met een breed portfolio aan gespecialiseerde labels die actief zijn in Nederland, België en Zuid-Afrika. Sinds onze oprichting in 2002 is het ons doel om de beste werkgever te zijn voor vakspecialisten in de onze industrie. Wij streven ernaar om onze dienstverlening voortdurend te verbeteren door innovatie, kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid. Met een toegewijd team van professionals en een diepe lokale marktkennis, biedt Blue Ocean Staffing Services maatwerkoplossingen die onze klanten en professionals helpen om hun ambities te realiseren.

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *