"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Cor de Koeijer aangesteld als adjunct-directeur van de NBBU

Cor de Koeijer is benoemd tot adjunct-directeur van de NBBU. Dat maakte de NBBU op maandag 13 mei bekend.

De Koeijer is al sinds 2010 werkzaam bij de NBBU en is begonnen als juridisch adviseur. De afgelopen jaren was hij bij diverse dossiers binnen de NBBU betrokken geweest. Momenteel houdt hij zich voornamelijk bezig met de cao-onderhandelingen, het onderwerp arbeidsmigranten en met juridische zaken.

Marco Bastian: “De NBBU groeit en ontwikkelt de afgelopen jaren volop. Voor het verder versterken van de positie van de NBBU in de branche en de professionalisering van de vereniging hebben we besloten een adjunct-directeur aan te stellen. Cor heeft jarenlange ervaring in de intermediaire branche en mede dankzij zijn expertise blijft de kennis en kunde die de vereniging in de afgelopen jaren heeft weten te bewerkstelligen gewaarborgd.”

De Koeijer blijft vooralsnog nauw betrokken bij de cao-onderhandelingen en afdeling juridische zaken en zal zich zijn nieuwe rol in de komende periode eigen gaan maken.

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *