"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

zvoove blijft overnemen en lijft personeelsplanningtool Planbition in

De overname volgt op eerdere Nederlandse overnames van HelloFlex en RecruitNow verleden jaar en van Pivoton in 2022.

zvoove, de Europese marktleider met softwareoplossingen voor de uitzendbranche, neemt Planbition uit Nijmegen over. Met de overname breidt zvoove zijn IT-aanbod uit met de meest flexibele oplossing voor personeelsplanning en tijdregistratie.

Planbition is een cloud-gebaseerde workforcemanagement-oplossing. Klanten gebruiken Planbition voor planning, tijdsregistratie en selfservice, voor hun eigen medewerkers en die van hun klanten. Het bedrijft werkt voor grote en maar ook kleinere bedrijven en heeft onder andere uitzenders als Olympia, Timing, Actief Werkt!, YoungCapital en Adecco als klant.

Concurrentievoordeel

Met de integratie van Planbition in zijn oplossingenportfolio, versterkt zvoove zijn bestaande end‑to‑end-softwareplatforms en biedt het klanten concurrentievoordeel door het stroomlijnen en digitaliseren van de processen voor het plannen en roosteren van intern en extern personeel, aldus zvoove in een toelichting op de overname. “De Planbition-software, het uitgebreide klantenbestand en hun klantgerichtheid, sluiten perfect aan bij onze missie binnen de Nederlandse en Europese uitzendbranche”, zegt Oliver Muhr, CEO van zvoove. “Met de huidige overname zijn we staat om toonaangevende workforcemanagement‑oplossingen aan te bieden in alle landen waar zvoove actief is.”

Planbition-oprichter Albert Schlangen vult aan: “De software van Planbition is operationeel in zestien landen. Als onderdeel van zvoove vergroten we het bereik van onze workforcemanagement-productportfolio naar alle Europese markten. Zo dragen we bij aan het verdere succes van zvoove. We kijken er naar uit om samen te werken met andere zvoove-ondernemingen en hun geavanceerde oplossingen.”

Paul van den Bosch, CEO van Pivoton, zegt: “We werken al lange tijd samen met Planbition om onze wederzijdse klanten te bedienen. Planbition raakt aan de kernactiviteit van deze klanten. Met het toevoegen van Planbition aan ons aanbod op de Nederlandse markt vervult zvoove een belangrijke stap in onze missie om met toonaangevende softwareoplossingen een end-to-end propositie te bieden aan uitzendbureaus in Nederland.”

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.