"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

HR Fintech bedrijf Blue Services Group investeert in HR, finance en IT

HR Fintech bedrijf Blue Services Group investeert verder in HR, finance en IT

Ervaren professionals Gertjan van Dam en Marc da Silva Curiel treden toe als partners en directie.

De Gelderse dienstverlener voor de uitzendbranche Blue Services Group, heeft twee ervaren directieleden uit HR, Finance en IT toegevoegd aan haar dagelijks bestuur. Ondernemers Gertjan van Dam en Marc da Silva Curiel treden als compagnons tot de directie van het bedrijf toe en zullen samen met oprichters Piet Hein Niessink en Raymond Verheul per direct de volledige en gelijkwaardige partnergroep vormen.

Commercieel Directeur Piet Hein Niessink: “De afgelopen jaren hebben we onze dienstverlening voor intermediairs sterk ontwikkeld op verzoek van onze klanten en onder invloed van de Wet Arbeidsmarkt in Balans. Met de komst van Marc en Gertjan zijn we klaar voor de volgende stap en kunnen we onze dienstverlening verder automatiseren, uitbreiden en professionaliseren.”

Algemeen Directeur Raymond Verheul: “Naast onze investeringen en uitbreiding van ons team, blijven wij ons inzetten voor onze brede dienstverlening als leverancier van financiële- en administratieve dienstverlening voor uitzendbureaus, intermediairs en bemiddelaars.”
Gertjan van Dam: “Doordat Blue de transformatie heeft kunnen maken van regulier payroll bedrijf naar een volwaardige backoffice dienstverlener waarbij de intermediair ook juridisch werkgever kan zijn zie ik samen met de huidige directie en Marc een stevige basis voor verdere groei. Wij hebben met Blue Service Group de ambitie om de meest complete dienstverlener voor uitzender te zijn op het gebied van: HR, Compliancy, Finance en IT.”

Marc Da Silva Curiel: “Ik kijk uit naar de samenwerking met mijn nieuwe partners, de klanten en het team van Blue. Met de energie in het team kunnen we de gezamenlijke ambitie waarmaken. Met mijn kennis en ervaring in de branche op het gebied processen, finance en IT, wil ik graag samen met mijn nieuwe collega’s de propositie van het bedrijf verder verstevigen en de mogelijkheden in de toekomst doen toenemen.”

Bron: Blue Service Group, persbericht 20 juli 2022

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.