"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

BBTA veiligheidstrainingen overgenomen door MatchWorks

BBTA – aanbieder van veiligheidstrainingen en cursussen – is per 1 augustus 2022 overgenomen door MatchWorks.
MatchWorks
Het bedrijf gevestigd in Olst wordt toegevoegd aan Flexible Plus – een matchworks onderneming – sterk in Werk & Opleiding. Deze stap biedt beide partijen de mogelijkheid versneld te blijven voldoen aan de toegenomen vraag naar dergelijke opleidingen en trainingen vanuit klanten.

In 2004 is Gerrit Brockotter gestart met het geven van eigen BHV cursussen onder de naam BBTA “Brockotter Bedrijfshulpverlening Training en Advies”. In ruim 18 jaar heeft het bedrijf in de regio rondom Olst een prachtige portefeuille met loyale klanten opgebouwd. “Voor BBTA is kwaliteit van onze cursussen en trainingen van groot belang. Zo zijn wij o.a. NRR gecertificeerd. De NRR is een overlegorgaan van de Nederlandse Hartstichting, het Nederlandse Rode Kruis, het Oranje Kruis en de vereniging van Artsen (VVAA). Onze mensen volgen regelmatig trainingen en congressen. Op die manier weten klanten dat door ons getrainde mensen goed opgeleid zijn en blijven”, vertelde Gerrit Brockotter hier zelf over.

Rick Spijkerboer, directeur Flexible Plus zegt; “Recent is de overname in een stroomversnelling gekomen vanwege het plotselinge overlijden van Gerrit. Op dat soort moment zijn andere zaken voor nabestaanden belangrijker. We waren dan ook vereerd met het vertrouwen vanuit de familie om BBTA zo snel mogelijk in onze groep op te nemen en voort te zetten. Zoiets zegt mij veel.

Vanuit onze vestiging in Raalte werken vakkrachten door het hele land. Ons bedrijf gaat hiervoor langdurige relaties aan met bekende regionale en landelijke partners. Op die manier zijn we de afgelopen jaren uitgegroeid tot een volwaardige aanbieder van gespecialiseerde vakmensen, met een breed assortiment aan bijbehorende trainingen en cursussen. De afgelopen jaren is hierdoor al een samenwerking ontstaan op basis van wederzijds vertrouwen en elkaar iets gunnen. We zullen dan ook met trots de onderneming van Gerrit voortzetten en klaar staan voor zijn klanten.”

MatchWorks is met de ondernemingen Flexible Plus, BC Group, Werkcoöperatie De Middencirkel en Uitzendbureau Oost Nederland actief binnen het gebied Zwolle, Elburg, Raalte, Nijverdal, Hardenberg, Hoogeveen en Meppel.
“Ons doel is alle ondernemingen in de groep te laten groeien en profiteren van elkaars kennis en kunde, ondersteund door een financieel gezonde organisatie. Op die manier bieden wij lokale ondernemers de mogelijkheid zich te verbinden aan een sterk geheel, met behoud van de eigen identiteit. In de huidige arbeidsmarkt geloven wij dat we klanten en werknemers meer relevante waarde bieden”, zegt Ronald Hilberdink namens MatchWorks hier over.

Bron: MatchWorks, 15 juli 2022

Lees ook
MatchWorks B.V. neemt Uitzendbureau Oost Nederland over
MatchWorks neemt uitzender Flexible+ over
MatchWorks overname HR-dienstverlener BC Group

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.