"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

MatchWorks B.V. neemt Uitzendbureau Oost Nederland over

MatchWorks B.V. neemt Uitzendbureau Oost Nederland over

MatchWorks
Met de overname van Uitzendbureau Oost Nederland in Nijverdal geeft MatchWorks verder vorm aan de strategie zich in haar omgeving als een sterke HR-dienstverlener te positioneren.

MatchWorks is met haar ondernemingen BC Group, Werkcoöperatie De Middencirkel, Flexible+ en Uitzendbureau Oost Nederland actief binnen het gebied Zwolle, Elburg, Raalte, Nijverdal, Hardenberg, Hoogeveen en Meppel.

Door de overname staat er een organisatie die het vertrouwen heeft van ruim zeshonderd werknemers en honderddertig opdrachtgevers.

Uitzendbureau Oost Nederland
De in 1973 opgerichte onderneming wordt sinds 2013 geleid door Hugo Kok. “Uitzendbureau Oost Nederland is een middelgroot uitzendbureau en heeft haar bestaansrecht primair te danken aan het uitzenden van medewerkers binnen de food- en supermarktbranche en vleesindustrie. De laatste jaren heeft de dienstverlening zich uitgebreid en is het bedrijf sterk verbonden met Nijverdal en mogen we verschillende lokaal betrokken MKB bedrijven tot onze klantengroep rekenen,” zegt Kok. “De visie van MatchWorks spreekt mij aan: bouwen aan een organisatie met focus op de belangen van ondernemers. Daarnaast spelen de belangen van onze medewerkers ook een grote rol. Dat Uitzendbureau Oost Nederland nu als eigen merk als een MatchWorks-onderneming verder gaat, wordt dan ook door onze mensen en mijzelf als een prachtige volgende stap gezien.”

MatchWorks
MatchWorks is in 2020 opgericht door Ronald Hilberdink en Bernhard Nanninga. Het is een regionaal actieve onderneming die zich concentreert op het ondersteunen van haar diverse zelfstandige HR-merken. MatchWorks heeft als doel bij te dragen aan het behouden van diverse op werk gerichte activiteiten. Hilberdink: “Op deze manier bieden wij lokale ondernemers de mogelijkheid hun prachtige onderneming en team – met behoud van de eigen identiteit – te verbinden aan een groter en sterker geheel. Daarnaast is het – zoals we het voor ons zien – de manier onze regio kleurrijk en aantrekkelijk te houden voor ondernemers en mensen van hier als het gaat om wonen en werken.”

Hugo Kok draagt na de overname zijn onderneming over.

Bron: MatchWorks, persbericht 10 mei 2022

Lees ook
MatchWorks neemt uitzender Flexible+ over
MatchWorks overname HR-dienstverlener BC Group

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.