"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Doe mee aan de FlexKennisAwards en win mooie prijzen

Doe mee aan de FlexKennisAwards en win mooie prijzen
FlexKennisAwards 31 mei 2022
artra organiseert op 31 mei 2022 voor het zesde jaar op rij de FlexKennisAwards. Alle medewerkers van uitzend-, detacherings- en payrollorganisaties nodigen we uit om mee te doen en hun kennisniveau te toetsen.

Gratis en laagdrempelig
Door deel te nemen aan de FlexKennisAwards kun je op een laagdrempelige manier testen hoe het ervoor staat met jouw kennis over wet- en regelgeving in de flexbranche. Het enige wat je hoeft de doen, is binnen een uur 50 vragen te beantwoorden. Iedereen – van intercedent en consultant tot vestigingsmanager, accountmanager en recruiter – kan zich kosteloos aanmelden en zelf kiezen op welk tijdstip hij of zij meedoet. Als je het maar op 31 mei afgerond hebt.

Win mooie prijzen
Als je een competitie organiseert, horen daar natuurlijk ook mooie prijzen bij. Allereerst een award. Zowel de ABU als de NBBU stellen een FlexKennisAward ter beschikking. Naast de felbegeerde award, ontvangen de twee winnaars van de FlexKennisAwards een cadeaubon van een hotelketen ter waarde van 250 euro. Bijvoorbeeld te besteden aan een hotelovernachting inclusief diner of een overnachting inclusief wellness. Deze cadeaubonnen worden beschikbaar gesteld door sponsor Easyflex.

Hoe werkt het?
Na je inschrijving ontvang je op dinsdag 31 mei 2022 een unieke set met 50 vragen die allemaal betrekking hebben op de flexbranche. Je bepaalt zelf waar en hoe laat je die dag de vragen beantwoordt. Het is volledig online. Je kunt vanaf middernacht tot precies 1 juni meedoen. Degene met de minste fouten, is de winnaar. Zijn er meerdere winnaars? Dan wint degene die het snelst de vragen goed heeft beantwoord.

Leren en ontwikkelen moet leuk zijn
artra vindt het belangrijk dat professionals blijven leren en zich ontwikkelen. Kennis van de wet- en regelgeving in de branche is daar een belangrijk onderdeel van. Maar, leren moet ook leuk blijven. Dat is precies de reden voor het organiseren van de FlexKennisAwards. Dus doe mee en win mooie prijzen!

Schrijf je hier in om deel te nemen aan de FlexKennisAwards.

Bron: artra, persbericht 4 mei 2022

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.