"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Frans van Belle investeert in FlexForceMonkey

Frans van Belle, investeerder bij onder meer Main Capital Partners BV heeft besloten aan boord te stappen bij het cloudplatform FlexForceMonkey.

Hij ziet dat de flexmarkt op zoek is naar standaardisatie en optimalisatie van alle administratieve en communicatiehandelingen in de keten. “FlexForceMonkey biedt hiervoor kant-en-klaar oplossingen voor grote organisaties, inclusief koppelingen naar bekende Inkoop-, factuur- en HR-administratie pakketten”, aldus Van Belle.

Frans van Belle en Doede van Haperen, investering FFM
Frans van Belle en Doede van Haperen, investering FFM

FlexForceMonkey is opgericht door ervaren ondernemers uit de inkoopadvies wereld (Doede van Haperen en Cynthia van Haperen-Weckx) die samen met twee ontwikkelaars (Wendy Dimmendaal en Brian van Buuren) het product in 2018 in de huidige vorm zijn begonnen. Diverse grote klanten sloten zich de afgelopen jaren aan. Inmiddels worden meer dan 150 organisaties bediend.

Frans van Belle heeft zijn sporen verdiend als investeerder in onder meer de telecom en post industrie en is daarna zijn eigen investeringsmaatschappij gestart. Hierbij focust hij op SaaS ondernemingen, waaronder Indica, Fynch en Electude. Via OostNL is hij in contact gebracht met FlexForceMonkey.

Ontwikkelplannen: gelijk naar versnelling 5
Met de investering van Van Belle beoogt FlexForceMonkey de organisatie fors op te schalen. Doede van Haperen, Founder en CEO van het bedrijf: “FlexForceMonkey is de afgelopen vier jaar hard gegroeid, met ieder jaar een verdubbeling en in 2021 zelfs een vervijfvoudiging van de traffic op het platform. Naast versnelde professionalisering en groei in de Nederlandse markt, kunnen we door deze investering nu ook sneller naar buitenlandse potentie kijken. Diverse grote namen hebben de oplossing al omarmd, denk aan de Belastingdienst, Majorel en YoungCapital.”

Toekomst van FlexForceMonkey
Het founding team blijft aan het roer staan, volgens Doede. “Frans zal vooral de rol van adviseur op zich nemen en natuurlijk hebben nog steeds primair de klanten en gebruikers het voor het zeggen.”

Bron: FlexForceMonkey, persbericht 28 maart 2022

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.