"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

PIXID Group neemt Connecting-Expertise over van USG People

PIXID Group, de leverancier van onder meer Carerix en Amris, zet zijn Europese expansie voort met de overname van toonaangevende Belgische VMS-leverancier Connecting-Expertise.

Connecting-Expertise was eigendom van USG People Belgium. Als onderdeel van PIXID Group zal Connecting-Expertise onder de eigen merknaam blijven opereren en de samenwerking met USG People behouden door producten en diensten aan de huidige USG-klanten te leveren.

Keensight heeft als investeerder sinds 2015 de groei van PIXID Group versneld. In 2018 nam PIXID Group al de Nederlandse CRM- en ATS-leverancier Carerix over. Met de nieuwe overname heeft PIXID, ook leverancier van Saas HCM4-oplossingen, de geografische dekking uitgebreid met activiteiten in 20 landen in Europa en Noord-Amerika. Het klantenbestand is gegroeid van 1.500 Franse firma’s naar 18.000 uitzendbureaus en -bedrijven wereldwijd. In 2019 telde PIXID Group meer dan drie miljoen geregistreerde werknemers in haar database, volgens het persbericht bij de overname.

Bron: PIXID Group, 10 december 2020

Lees ook
Franse VMS PIXID neemt Carrerix over

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.