"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

HelloFlex People Biggest Growth Award 2019

Uitzendbureau Employability wint Biggest Growth Award 2019, uitgereikt door HelloFlex People

Employability wint Biggest Growth Award 2019 van HelloFlex People
Edwin Beekman, HelloFlex People, reikt Biggest Growth Award 2019 uit aan Petra Kok, Uitzendbureau Employability.

De Biggest Growth Award wordt jaarlijks uitgereikt aan de bij HelloFlex People aangesloten intermediair die in het afgelopen jaar het hardst is gegroeid t.o.v. haar eigen omzet en aandeel binnen de totale omzet van HelloFlex People.

Normaliter wordt deze prijs in het voorjaar uitgereikt, maar door de coronamaatregelen heeft de daadwerkelijke uitreiking nu pas plaatsgevonden.

Verschillende intermediairs deden tot het einde mee om de prijs in de wacht te slepen, maar uiteindelijk ging het Groningse Employability er met de prijs vandoor. Zij kunnen uitkijken naar een heerlijk diner in restaurant De Haan in Groningen en een prachtig maatkostuum van gerenommeerde tailleur Misura Sartoria.

Employability
Petra Kok heeft Employability in 2016 samen met Eric Geilen opgericht, waarin hun gedeelde passie voor de mens en arbeidsmarkt samenkomt. Hun visie: het helpen van werkgevers en werknemers te anticiperen en acteren op een snel veranderende arbeidsmarkt. Dit doen zij door een breed scala aan diensten, zoals uitzenden, detachering, werving en selectie, naar-werk trajecten, loopbaan coaching en asse06ssments. Sinds juli 2018 heeft er een bestuurlijke wijziging plaatsgevonden en zwaait Petra de scepter alleen.

Wie wint de Biggest Growth Award 2020?
Ook in 2020 is Employability in de running om de prijs te winnen. Daarnaast behoren Hebo Solutions, InterIn, Modeteam en Mind Change tot de meest succesvolle intermediairs van HelloFlex People in 2020. In februari 2021 zal bekend zijn wie de uiteindelijke winnaar is van de Biggest Growth Award 2020.

Bron: HelloFlex People, oktober 2020

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.