"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Renée Zweekhorst regiodirecteur DIT Holding

Renée Zweekhorst (1972) is benoemd tot regiodirecteur van DIT Holding. Ze is verantwoordelijk voor Amsterdam, heel West-Nederland en Brabant en Limburg.

Ze beschikt over 22 jaar ervaring in de personele dienstverlening, waaronder leidinggevende functies bij diverse detacheerders.

Renee Zweekhorst, DIT HoldingCoach
Zweekhorst studeerde International Business en vulde dat aan met een opleiding tot coach. Daaruit blijkt haar interesse in het functioneren van individuele mensen. Ze zegt: “Onze toegevoegde waarde zit uiteindelijk in het verbinden van mensen. Daar kunnen we alleen de beste in zijn als we onze eigen mensen laten doen waar ze goed in zijn. Daarom steek ik graag energie in het samenstellen en coachen van teams.”

Lange termijn
“Wat me aanspreekt, zijn de bijzondere uitdagingen van de arbeidsmarktsegmenten waar DIT op focust. Als de disbalans in vraag en aanbod ergens tastbaar is, dan is het wel in technische beroepen. DIT is eerlijk en duidelijk in wat mogelijk en haalbaar is en kiest voor langlopende relaties. Met klanten, met vakmensen, met consultants. Daar sluit mijn ondernemersvisie perfect op aan. Ik ben salesgericht, maar kijk altijd naar de gezamenlijke winst op de lange termijn; naar duurzame oplossingen.”

DIT Holding in Waardenburg is de moederorganisatie van DIT Personeel, Larex Personeelsbemiddeling en Persolvo en Nederlands grootste personele dienstverlener met 2000 vakmensen in de techniek-, bouw–, metaal- en schildersbranche.

Bron: DIT, 11 april 2019

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.