"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Walter Woortman nieuwe Financieel Directeur ManpowerGroup Nederland

Walter Woortman (48) is benoemd tot Financieel Directeur van ManpowerGroup Nederland.

Hij volgt Rui Dinis op, die deze functie sinds april 2018 ad-interim vervulde.

Na zijn studie accountancy aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en management programma’s aan de Nyenrode Business University en Business School Nederland, bekleedde Woortman verschillende (management)functies binnen de Telegraaf Media Groep. In het najaar van 2015 maakte hij de overstap naar V&D, waar hij als Finance Director onder andere verantwoordelijk was voor de financiële afwikkeling van het faillissement.

Woortman is sinds april 2017 in dienst bij ManpowerGroup Nederland als Commercial Finance Director. Met zijn benoeming tot Financieel Directeur wordt hij eindverantwoordelijk voor alle financiële afdelingen binnen de organisatie.

“Walter neemt ontzettend veel kennis en ervaring mee vanuit zijn verleden bij Telegraaf Media Groep en V&D”, zegt Frits Scholte, Managing Director ManpowerGroup Nederland. “De steeds sneller veranderende markt, de invloed van aandeelhouders en het werken in een corporate omgeving hebben hem ontwikkeld tot een allround senior manager met een brede kijk op leidinggeven. Wij zijn ervan overtuigd dat we samen met Walter een mooie toekomst tegemoet gaan.”

Bron: ManpowerGroup Nederland, 1 november 2018

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.