SLUIT MENU

Jubileumeditie ‘Dag van de Uitzendondernemer’ trekt 170 bezoekers

170 intermediairs uit heel Nederland kwamen op donderdag 30 maart 2017 naar de 5e editie van de Dag van de Uitzendondernemer.

‘Focus, differentieer en innoveer’
De vijfde editie van de DVDU werd gehouden in het Rotterdamse film- en muziektheater LantarenVenster. Na een informele ontvangst, werd de dag officieel geopend door dagvoorzitter en zzp-expert Pierre Spaninks. Hij nodigde drie gastsprekers uit om elk hun eigen inspirerende verhaal te houden. In volgorde van opkomst waren dit futurist Barbara van Veen, jonge ondernemer Alexander Wijninga en auteur van ‘De GroeiSpiraal’ Jack Korsten. In de keuzeworkshops die volgden, konden de deelnemers direct aan de slag. Op het gebied van online recruitment, wet- en regelgeving of voor het aantrekken van de juiste kandidaten. Ook dit jaar konden deelnemers terecht bij de informatiemarkt met al hun vakinhoudelijke vragen.

Nederland, Rotterdam, 30-03-2017 Pay for People organiseert de 5e Dag van de Uitzendondernemer in Lantaarn Het Venster in Rotterdam
Pay for People organiseert de 5e Dag van de Uitzendondernemer in Lantaarn Het Venster in Rotterdam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Betrokken partners
De Dag van de Uitzendondernemer komt niet alleen op het conto van Pay for People. In de vijf jaar dat het evenement nu bestaat, heeft de specialist in flexibele arbeid een groot aantal betrokken partners aan zich gebonden. Deze keer waren dit Safex Inspectie Instelling & Safex Certificatie Instelling (hoofdsponsor), HollandZorg, OTYS, InGoedeBanen, Twiglers en Multicopy Rotterdam. Appontwikkelaar Morning Rise heeft speciaal voor de jubileumeditie een app gemaakt.

Bron: Pay for People, 4 april 2017

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.