"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

FlexService behaalt 48ste positie in Main Software 50

FlexService heeft de 48ste plaats behaald in de Main Software 50, de jaarlijkse verkiezing voor de vijftig snelgroeiende softwarebedrijven van Nederland.

‘FlexService is een label van FSGroep. Al een aantal jaar behaalt FSGroep met haar labels posities op ranglijsten. Zo heeft zij laatst de 31ste positie behaald op de Deloitte Technology Fast50. De focus in 2015 lag op ontwikkeling van onze cloud tools en services. Het behalen van deze prijs geeft erkenning voor de gekozen richting.’, aldus Nardo Lambregts, CEO FSGroep.

fs main

 

 

 

 

 

FSGroep
FSGroep focust zich al bijna 20 jaar op de gespecialiseerde markt van temporary staffing. Het bedrijf richt zich zowel op intermediairs als op inleners van flexibele arbeid. Als marktleider blijft FSGroep groeien. Sourcingtechnologie gaat altijd over losse oplossingen. FSGroep is de eerste in de markt van temporary staffing, die al die zaken aan elkaar koppelt.
FSGroep is een holding en omvat meerdere tools en services die samen de gehele temporary staffing markt bedienen. Alle tools zijn gebaseerd op cloud software en worden ontwikkeld door 100 ervaren online marketing en enterprise software engineers:
– HelloFlex, sourcing management software voor intermediairs en inleners
– FlexService, bedrijfssoftware voor intermediairs
– PSC, backoffice services voor intermediairs
– FlexNieuws, nieuws voor de markt van temporary staffing en alle CAO’s

Main Software 50
De Main Software 50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende softwarebedrijven in Nederland.

Bron: FSGroep, 7 november 2016

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.